Na początku chciałbym przestrzec przed stosowaniem narkotyków z tej grupy, z uwagi na niesamowicie wysoki potencjał uzależniający, mało kto z tego w ogóle wychodzi, więc nie polecam nikomu zaczynać przygody z tymi substancjami w celu osiągnięcia LD.
Co do wpływu na LD, to zauważyłem, że opioidy dają wręcz niesamowite efekty. Niemalże zawsze, gdy po przyjęciu jakiejś substancji z tej grupy, kładłem się do łóżka, bardzo szybko i niezwykle łatwo, osiągałem wyjątkowo silne i wyraźne świadome sny, podczas gdy normalnie dosyć trudno jest mi coś takiego osiągnąć. Co więcej, nigdy nie kończy się na jednym świadomym śnie, mam ich całe serie. 3-8 LD pod rząd, to wtedy norma.
Jeśli chodzi o OOBE, to nigdy tego nie praktykowałem, ale mam za sobą kilka prób (nieudanych). Jedna z nich była po opioidach, właśnie wtedy po raz pierwszy doświadczyłem uczucia, jakby moją dusza zaczynała już odrywać się od ciała, ale ostatecznie jednak nie wyszła, więc sądzę, że te substancje mogą również w dużym stopniu ułatwić wejście w ten stan.
Dodałem bolda
|