Autor |
Wiadomość |
Garet
|
Tytuł: Calea zacatechichi (Calea ternifolia) Napisane: 30 sie 2010 18:43 |
|
 |
Administrator Snów |
 |
|
_________________ "To, że masz otwarte oczy nie znaczy, że nie śpisz. Trzeba jeszcze przetworzyć obraz przekazywany nam przez oczy, by zrozumieć co się dzieję w naszym otoczeniu. Jak sobie z tym radzisz? Rozejrzałeś się już?"
|
|
 |
|
 |
REN
|
Tytuł: Calea zacatechichi (Calea ternifolia) Napisane: 30 sie 2010 19:20 |
|
 |
Senny Podróżnik |
 |
|
|
 |
|
 |
RzEzNiK
|
Tytuł: Calea zacatechichi (Calea ternifolia) Napisane: 22 lis 2010 21:35 |
|
 |
Świadomy |
 |
|
Właśnie miałem napisać o tym temat... ;D Na lekcji wychowawczej (kiedy jeszcze głośna była afera z dopalaczami) pokazywane były różne roślinki itp. Ta roślinka szczególnie mnie zainteresowała... Naszczęście mam blisko do Czeskiej Republiki 
_________________ Kiedy poproszono Buddę, by podsumował swoje nauczanie jednym słowem, rzekł: "Świadomość". Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Rodak, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki
|
|
 |
|
 |
Mr.Poplop
|
Tytuł: Calea zacatechichi (Calea ternifolia) Napisane: 25 lis 2010 22:58 |
|
 |
Senny Podróżnik |
 |
|
@up rzeźnik, jest możliwość wysłania paczką ? lol @topic Ja po maryśce miałem podobny efekt  Polecam 
_________________ Powrót po 3 latach. Tylko i wyłącznie pomagam - nie praktykuję.
|
|
 |
|
 |
Garet
|
Tytuł: Re: Calea zacatechichi (Calea ternifolia) Napisane: 25 lis 2010 23:17 |
|
 |
Administrator Snów |
 |
|
_________________ "To, że masz otwarte oczy nie znaczy, że nie śpisz. Trzeba jeszcze przetworzyć obraz przekazywany nam przez oczy, by zrozumieć co się dzieję w naszym otoczeniu. Jak sobie z tym radzisz? Rozejrzałeś się już?"
|
|
 |
|
 |
Hipoprotofobbita
|
Tytuł: Calea zacatechichi (Calea ternifolia) Napisane: 26 lis 2010 16:25 |
|
 |
Kreator Snów |
 |
|
Kurcze, w jakim towarzystwie ja tu piszę? 
_________________ LD:9 Spox Bóg my wybaczy, taki jest jego fach. Przeczytałeś to? No cóż... Niektórzy spodziewają się ukrytych podpisów...
|
|
 |
|
 |
Mr.Poplop
|
Tytuł: Calea zacatechichi (Calea ternifolia) Napisane: 26 lis 2010 17:42 |
|
 |
Senny Podróżnik |
 |
|
_________________ Powrót po 3 latach. Tylko i wyłącznie pomagam - nie praktykuję.
|
|
 |
|
 |
Garet
|
Tytuł: Re: Calea zacatechichi (Calea ternifolia) Napisane: 26 lis 2010 20:18 |
|
 |
Administrator Snów |
 |
|
O ile zrelaksowanie, euforię i senność można spokojnie przypisać marihuanie, o tyle pozostałych efektów bym z tym nie łączył. Chyba, że możesz potwierdzić, że doświadczałeś tego za każdym razem (albo bardzo często) gdy paliłeś zielone (zwłaszcza gryzie mi się tutaj oddziaływanie na ilość LD patrząc na twój licznik, chyba, że wszystkie osiągnąłeś po jaraniu, ale mógł to być też zbieg okoliczności przy takiej statystyce). Szczególnie wykluczyłbym tu zwiększone zapamiętywanie snów, ponieważ THC zabija komórki hipokampa, przez co pogarsza naszą pamięć.
|
|
 |
|
 |
VM
|
Tytuł: Re: Calea zacatechichi (Calea ternifolia) Napisane: 28 lis 2010 12:51 |
|
 |
Mistrz Snów |
 |
|
|
 |
|
 |
Garet
|
Tytuł: Re: Calea zacatechichi (Calea ternifolia) Napisane: 28 lis 2010 15:35 |
|
 |
Administrator Snów |
 |
|
|
|
 |
|
 |
|